tiistai 3. kesäkuuta 2014

Vapaapäivä


_MG_5124 _MG_5089 Vauvanvaatteet/Kirppari_MG_5058 Musta maksimekko/Gina Tricot, Kukkapaita/Gina Tricot, Mama Chinoshortsit/H&M_MG_5072 Mustat haaremihousut/H&M, Sandaalit/H&M, Beige pitsipaita/Kirppari, Valkoinen pitsipaita/Kirppari, Musta hame/H&M, Kukkahuivi/Gina Tricotkollaasi Ruskea laukku/Kirppari, Vartalovoide/BodyShop, Korvikset/H&M, Kynsilakka/Seppälä 
Päätin näin aurinkoisena päivänä ottaa vapaapäivästä kaiken irti, ja lähdin neuvolareissun päätteeksi käymään kaupungissa. Ihan ekana suuntasin kirppikselle, josta tein taas kerran vaikka mitä löytöjä! Vauvanvaatteita en paljon oo uutena ostanut, enkä varmaan aiokkaan kun kirppareilta löytää muutamaan kertaan pidettyjä vaatteita muutamalla eurolla. Osan vauvanvaatteista jouduin karsia kuvasta pois, koska niiden värimaailmasta olisitte voineet päätellä kumpaa sukupuolta meille rakenneultrassa luvattiin ;) Monet on täällä udellutkin sitä, ja oon ajatellut että en täällä sosiaalisessa mediassa viitsi asiasta kuuluttaa jos jostain syystä veikkaus ei pidäkään paikkansa. Kylläpä se teille vielä selviää, tärkeintähän kuitenkin on että napero on terve ja pysyttelee yksiössään mahdollisimman pitkään. Kesävaatevarastoni sai kyllä mukavasti täytettä tällä mun reissullani, nyt vaan odotellaan niitä aurinkoisia päiviä jatkossakin! Tuo ruskea laukku oli kyllä kans yksi kivoimpia löytöjä mitä oon hetkeen löytänyt kirppikseltä. Pari viimeistä kuukautta oon ajatellut että jos kirppiskierroksella tulee vastaan suhteellisen tilava ruskea laukku niin aion sen kotiuttaa jos hintahaarukka on sitä luokkaa. Tällä yksilöllä hintaa ei ollutkaan kun vaivaiset 4 euroa! Pyörähdin myös vihdoinkin Body Shopissa ostamassa tuota kaakaovoita, mitä monet raskaana olevat on suositelleet mahan rasvailuun. Ihan aluksi käytin Bio Oilia, mutta sen haju ja koostumus alkoi ällöttää niin paljon että ajattelin kokeilla SebaMedin raskausarpivoidetta. Siitä tykkäisin kyllä kovasti, mutta hinta on aika korkea, ja paljon käytettynä sitä rasvaa myös kuluu tosi paljon. Tämä kaakaovoi on kyllä tosi kosteuttavaa ja tuoksunsakin puolesta sillä kelpaa kyllä masua hieroa useaankin otteeseen! Arvet kyllä tulee jos on tullakseen, eikä se mua loppujen lopuksi haittaa, mutta eipä tuosta rasvailusta mitään haittaakaan ole. Nyt meikä pistää tietokoneen kiinni ja menee parvekkeelle nautiskelemaan auringonpaisteesta ja jääteestä, palaillaan taas!

8 kommenttia:

  1. Eikä miten ihanan pieniä vaatteita! Ihanaa odotusaikaa sulle :)

    http://sitamitaenitenrakastat.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä! Aivan huomaamattakin löydän itteni aina niitä hypistelemässä päivän mittaan, on ne niin suloisia ♥ Kiitos paljon :)

      Poista
  2. Voi kuinka ihania kuvia :3 sulosia pikkusia vaatteita! Ja hirmu kiva tuo banneri c:

    http://cowswings.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Onpas ihana blogi, jään seurailemaan! Mäkin ootan esikoistani. ;)

    VastaaPoista
  4. Vauvanvaatteet on kyllä yks semmonen asia, että niitä vois ostaa vaikka kuinka paljon kun ne on vaan niin söpöjä. Mutta Petra, kiva kuulla susta/teistä jälleen ja paljon onnea pienokaisesta! Toivottavasti odotusaika menee kaikin puolin hyvin :)

    VastaaPoista
  5. Ihania löytöjä itsellesi ja vauvalle! Jään seurailemaan blogiasi :)

    VastaaPoista
  6. Voi iik, miten suloisia nuo vauvan kirpparibodyt! Ihanat! <3

    http://hiekkaleikkeja.blogspot.fi/

    VastaaPoista