sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Kesäkuun ensimmäinen


_MG_5053 _MG_5043 IMG_0959 Musta tuntuu että vuosi on vierähtänyt ihan huimaa vauhtia. Vastahan se minäkin sain korkokengillä kopotella leuka pystyssä vastaanottamaan päättötodistusta ja sain lähihoitajan paperit kouraani, nyt oon muka ollut ammatissani jo vuoden, huhhuijaa! Onnea muuten kaikille ylioppilailla ja valmistuneille, toivottavasti vietitte eilen ikimuistoisen päivän kun painoitte lakit päähänne ja sanoitte koululle soronoo! Ylipäätään kaikki, jotka pääsivät kouluista kesälaitumille niin viettäkää sitä kesää täysin rinnoin munkin puolesta. Tänä kesänä pääsen itse viettämään ensimmäistä työllä ansaittua lomaa, joka valitettavasti ei vedä vertoja koulusta pidettäviin reilun 2 kuukauden kesälomiin, vaan mä puolestani saan köllötellä lomalla huimat 11 päivää. Sekin tuntuu kyllä aivan mahtavalta, eihän sitä ole kesälomalla tullut oltua ollenkaan viimeiseen 3 vuoteen. Toiveenikin lomanajankohdalle toteutettiin hyvin, ja saan olla möllöttää just juhannusviikolla, ja päästään vihdoinkin kääntämään auton nokka kohti Keuruuta ja Juhannuskonferenssia, voi että mä ootan! Tietysti se kesä on vielä elokuussakin, jolloin mä mitä luultavammin pakkaan kimpsut ja kampsut nykyisestä työpaikasta, ja jään odottelemaan äitiyslomaa. Kerkeäähän siinäkin vielä nauttia kesästä ja auringosta, ainakin toivottavasti. Mutta katotaan vaan niin mun tuurilla kovimmat helteet sijoittuu just sille elokuulle ja mä oon turvonnut joka suunnasta enkä voi paljoa auringossa ollakkaan. Tänään taas on ollut melko sadetäyteinen päivä, jotka onkin niitä parhaimpia päivä painaa töitä. Huomenna vielä aamuvuoroon jolloin oiskin viiden päivän putki takana, ja sitten saan nauttia yhdestä vapaapäivästä jolloin pyörähdetään taas neuvolassa jutustelemassa miltä raskauden puoliväli maistuu. See you!

8 kommenttia:

  1. Hei, ihana blogi sinulla. Miten olet saanut blogin nimen tuollaiseksi kuten tuossa ylhäällä on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kiitos paljon :) Netistä latasin tuollaisen fontin ja sitten itse bannerin tein Photofiltren tekstityökalulla.

      Poista
  2. OI, ihanaa kuulla sulta kuulumisia jälleen - tätä on odotettu :) Ihanan siunattua elämää sinulle!♥

    VastaaPoista
  3. Ihana tuo muumimukikokoelma. Mullakin on muutama ja aina kadehdin niitä, joilla on noita raidallisia :D Olipas taas kommentti aiheen vierestä, mutta tulipahan mieleen! Mukavaa kesää sulle ja teidän perheelle. :)

    http://justsayinghianne.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, niitä on kyllä kertynyt jo melken ihan liikaakin tuonne vitriiniin, erikseen on vielä käytössä olevat mukit :-D On ne vaan niin kivoja että niihin kun hurahtaa niin se on menoa sitten! Kiitos paljon sulle :-)

      Poista
  4. Mikä muumimukikokoelma! Wau, kade oon :D ja tämä sun blogi, ihana, onneks löysin tänne!! :)

    VastaaPoista
  5. Löysin sun blogis äsken ihan sattumalta! Ja ai että mä tykästyin! ♥
    Vaikkei vauva-aihe ole itselle vielä ajankohtainen hetkeen, enkä yleensä tykästy sitä aihetta käsitteleviin blogiin, niin nyt tuli kyllä kiva poikkeus! :) Vaikka kyllä se vielä (ainakin toivottavasti!!) tuo vauva aihe on itselläkin joskus ajankohtainen ;)

    Jään kyllä ehdottomasti aktiiviseksi lukijaksi, tulihan tästä nyt kerta heitolla yksi lemppari blogeista! :)

    Olis huippua jos kurkkaisit myös mun blogin, ja heittäisit vaikka mielipidettä! (-: Kommentteja kun on aina kiva saada ja antaa! (:
    http://hennankengissa.blogspot.fi/

    VastaaPoista