maanantai 23. kesäkuuta 2014

Sateinen juhannus

_MG_5556
_MG_5561 _MG_5659 _MG_5628 _MG_5586 _MG_5546 _MG_5656 IMG_5517Keskiviikkona pakattiin autot ja startattiin kohti sateista Keuruuta. Koko viikolla ei aurinko juurikaan näyttänyt merkkejä olemassaolostaan, mutta ainakaan mua se ei mitenkään erityisemmin haitannut. Silloin harvoin kun lomalla ollaan niin silloin nautitaan, vaikka sieltä taivaalta sataisi puukkoja. Tämä meidän mökki sijaitsi täysin korvessa sanan varsinaisessa merkityksessä, ja semmoisista ylellisyyksistä kuin sisävessa tai vesi, ei siellä ollut tietoakaan. Ja koko mökkifiilis nimenomaan mun mielestä piilee just tässä alkeellisuudessa, se ei musta vaan tunnu kunnon mökkeilyltä jos vastassa on taulutelevisiot ja astianpesukoneet sun muut hienoudet mitkä löytyy lähestulkoon jokaisesta huushollista nykypäivänä. Tästä meidän mökiltä oli Iso Kirjan alueelle vajaa 7km, mutta lyhyestä matkasta huolimatta valtaosa tästä viikosta todellakin tuli vietettyä tällä mökillä saunoen ja loikoillen. Saattoi olla, että jos sää olisi ollut toisenlainen niin siinä valtavassa ihmismäärässä olisi varmaan viihtynyt paremmin nurmikolla istuskellen ja auringosta nauttien mutta nyt, äh. Joelillekin iski melkein 39 asteen kuume heti kun pääsi porteista ulos, joten senkään takia ei huvittanut hillua yömyöhään kylmässä ilmassa (niinkuin esim 4 vuotta sitten), vaan se lämmin sänky kutsui puoleensa huomattavasti enemmän. Sateesta ja kylmästä ilmasta huolimatta osasin kyllä nauttia jokaisesta hetkestä, kyllä sitä lämpöä varmasti riittää vielä kesän loppupuolellakin!

6 kommenttia:

  1. Huikea toi auringonlasku! Toi kuva on varmaan siltä perjantai illalta? Kun lähettiin ajeleen sillon illalla pois niin oli kyllä mahtava näky, ei vaan ehditty jäädä kuvailemaan. Mutta hyvä että sä otit kuvia:) -Heidi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toi on just siltä perjantailta :-) Harmi kun se ei kauhean hyvin näkyny tuohon mökille vaan tuollee tuolta sivulta mutta kivoja noistakin tuli :-)

      Poista
  2. On kyllä niin kiva kuulla susta taas muutenkin kun instan puolella! Vaikutat niin iloselta, onnelliselta ja ihanalta ihmiseltä että se välittyy tänne bloginkin puolelle ja näitä sun juttujas on kiva lueskella kun tulee itekin aina hyvälle tuulelle! :) <3

    Ois kiva jos tekisit postauksen raskaudestas, miten se on sujunut, onko jotain outoja ruokamieltymyksiä (syötkö laastia seinistä niinku jotkut ;D), ihan mitä vaan mieleen tulee. Ja myös ajatuksia tulevasta äitiydestä, mitä odotat, mikä pelottaa, tuutko kaipaamaan jotain tästä ajasta ennen lasta, entä raskaudesta? Ja miten ihmiset on suhtautunu raskauteen? Ois hurjan mielenkiintosta kuulla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kommentistas :-) Mulla onkin itseasiasss aikomus kertoa täälläkin jossain vaiheessa hieman tarkemmin tästä raskaudesta, miten kaikki eteni ym, osan oon jo itseasiassa kirjoittanut luonnoksiin ja luultavasti tulen postauksen julkaisemaan kun raskaus alkaa olemaan loppupuolella, synnytystapa-arvioinnin jälkeen viimeistään :-)

      Poista