Pavlovaan tarvitset:
4 kananmunan valkuaista
2½dl hienoa sokeria
2tl maissitärkkelys- tai perunajauhoja
1tl sitruunamehua tai omenaviinietikkaa
2,5dl vispikermaa
Oman mielen mukaan hedelmiä, marjoja, karkkia, ihan mitä ikinä keksitkään!
(Tomusokeria)
♥ Kuumenna uuni 125 asteiseksi, piirrä leivinpaperin päälle ympyrä
♥ Erottele kananmunien valkuaiset ja keltuaiset. Itse käytin tähän apuna muovipulloa, katso täältä, kuinka.
♥ Vatkaa valkuaiset höttöiseksi vaahdoksi
♥ Lisää puolet sokerista valkuaisten joukkoon vähitellen ja koko ajan
voimakkaasti vatkaten.
♥ Sekoita perunajauhot lopun sokerin joukkoon.
♥ Lisää sokeri-perunajauhoseos valkuaisvaahtoon vähitellen koko ajan
vatkaten.
♥ Vatkaa seosta, kunnes se on kiiltävän valkoista ja kovaa.
Sekoita marenkivaahdon joukkoon omenaviinietikka tai sitruunanmehu.
♥ Nostele marenkivaahto leivinpaperille ympyrän keskelle esimerkiksi nuolijalla
♥ Pistä koko höskä uuniin puoleksitoista tunniksi
♥ Vatkaa vipsikerma vaahdoksi ja levitä marengin päälle
♥ Heitä sekaan marjat/hedelmät
♥ Koristele halutessasi pinta vielä tomusokerilla :-)
♥ Koristele halutessasi pinta vielä tomusokerilla :-)
Yleensä reseptipostaukset on tyyyylsiä, mutta sä teit tästä näillä sun upeilla kuvilla ihan älyttömän mielenkiintosen! wau, tähän tarvitaan oikeesti taitoa! :)
VastaaPoistaHui, kiitos hirmuisesti :-) ♡
Poistaoon kans ajatellu samaa et nää sun kuvat on aina tosi hienoja näissä leivontapostauksissa myöski! ihanaa katteltavaa:-)
VastaaPoista