keskiviikko 27. elokuuta 2014

Odotuskuvia

kaksikuvaa-2 raskaus-2 raskaus-30 kaksikuvaa raskaus-17 kaksikuvaa-3 raskaus-31 raskaus-11 kaksikuvaa-4 raskaus-35 Lähes heti sen jälkeen kun testi näytti plussaa niin tiesin, että haluan tulevaisuudessa valokuvauttaa kasvavan mahakumpuni. Jokainen raskaus on kuitenkin täysin ainutlaatuinen, ja tottakai ensimmäinen raskaus on aina ensimmäinen, niin mielelläänhän sen masun ainakin haluaa ikuistaa valokuvin ja näin muistella tätä aikaa sitten myöhemmin. Halusin valokuvista luonnonläheisiä ja suhteellisen neutraaleja ilman sen kummenpia rekvisiittoja, ja oon kyllä näihin kuviin tosi tyytyväinen. Hieman mua harmittaa muutaman viikon takainen äksidentti mikä tapahtui kun leikkasin Joelin hiuksia, nimittäin siitä koneesta irtosi yhtäkkiä tämä suulake, ja keskelle päätä tuli täysin kalju kohta :--D Eli ei muuta kuin koko pää kaljuksi... No, hiusten kasvua ei voitu tässä tapauksessa kyllä odotella, sillä pian tämä kumpu olisi ollut niin suuri, ettei sitä kauhean mielellään muistele. Näissä kuvissa on siis meneillään raskausviikko 33+1, eli massu on mun mielestä just hyvän kokoinen kuvattavaksi, ei liian suuri eikä liian pieni. Valokuvaajana toimi jälleen kerran ihana Suvi-Marja, joka aikoinaan kuvasi myös mun ja Joelin kihla- ja hääkuvat. Tiesin heti kun kuvattavaksi lähdettiin että tulen taatusti olemaan tuleviin kuviin tyytyväinen, ja niinhän mä olinkin! Mitäs te pidätte?

Lisää Suvi-Marjan taidonnäytteitä pääset katsomaan täältä!

13 kommenttia:

  1. Todella ihania kuvia!! :) raskaus ja teidän rakkaus näkyy kuvissa :)

    VastaaPoista
  2. Aivan ihania kuvia, olet niin ihanan luonnollinen näissä kuvissa ja teidän yhteisetkin kuvat ovat suloisia :)♥

    VastaaPoista
  3. Mistä olet hankkinut tuon ihastuttavan valkoisen neuleen?? Itellä on etsinnässä masukuviin juurikin tuon tyylinen neule, mutta ei mistään tunnu löytyvän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi mäkin etsin tätä omaani kissojen ja koirien kans nimenomaan näihin kuviin :-D Vilasta sitten löyty vihdoinkin, aika hintavahan tuo oli mutta tuleepa sitä käytettyä nyt sitten muutenkin kun on syksy tuloillaan :-)

      Poista
  4. voi että löysin juuri tämän blogin ja oli pakko lukea heti jokainen postaus läpi! aivan huippu blogi ja älyttömän hienoja kuvia sekä hyvää luettavaa :) tämänkin postauksen kuvat on upeita❤

    VastaaPoista
  5. Kauneimpia raskauskuvia, mitä nähny!♥ Aivan ihania ja todella luonnollisia! Näytätte niin onnellisilta, rakastuneilta ja siunatuilta♥ Siunausta teille hurjasti ihanat! :)

    VastaaPoista
  6. Tosi kauniita ja tunnelmallisia kuvia :)

    VastaaPoista
  7. Olet niiiiiin kaunis ja toi masu! <3 Aivan ihania noi kuvat missä on paljas masu ja toi "balleriinahame".

    VastaaPoista